Black Magic camera

Heb jij je eigen studiocamera? Dan zijn er verschillende Black Magic camera’s die je er aan toe kunt voegen. Je bent vast en zeker ook van mening dat het altijd beter kan dan hetgeen wat je nu hebt en maakt. Goed om daarom ook eens na te gaan wat voor budget je hebt en waar je dan in kunt investeren. De camera is vaak het halve werk, en als deze in orde is, dan kun jij met de juiste instelling voor veel mooie resultaten zorgen. Daarbij moet je vaak wel veel oefenen, maar dat zal je niet erg vinden. Het is een leuke hobby, lekker ontspannen en je kunt het doen wanneer je er zin in hebt. Daarnaast kun je ook altijd genoeg leren, je kunt anderen advies vragen maar je kunt het jezelf ook aanleren, dat is het mooie van deze hobby.

Black Magic camera uitleg

Je hebt bijvoorbeeld de Black Magic Design studio camera 4K pro. Het is een compacte en lichtgewicht broadcastcamera en is bedoeld voor liveproductie en biedt veel opties aan om op te nemen en uit te zenden. De body is nu wat lichter dan voorheen, er is een HDMI uitgang met camerabediening aanwezig en twee USB type C poorten om op te nemen en te bedienen. Maar weet je ook waar alle afkortingen voor staan en wat ISO is? Bij ISO gaat het om een maat voor lichtgevoeligheid van de beeldsensor. Hoe hoger de ISO waarde is, hoe meer gain er toe wordt gevoegd zo kun jij altijd met natuurlijk licht werken of in de nacht.

Haal het beste uit je beelden

Je wil toch ook het beste uit je camera halen? Je gaat voor de beste beeldkwaliteit en dat kan je zeker behalen dankzij deze Black Magic camera. Alleen de mooiste beelden zijn voor jou toch goed genoeg? Gun jezelf daarom ook een goede camera, je hebt ze in allerlei soorten en maten dus ga op je gemak na welke opties je ziet en wat er dan echt bij je past. Je gaat er geen spijt van krijgen want je zal het volop gebruiken.

Tip: Videoholland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *