Waarom wireless earbuds niet mogen ontbreken in jouw leven

Wireless earbuds zijn oordopjes die op bluetooth werken waardoor je geen kabels meer nodig hebt. Makkelijk muziek luisteren en bellen dus, zonder die vervelende knopen in je kabels. Op de markt zijn er verschillende aanbieders van deze oordopjes dus kan het moeilijk zoeken zijn. Voor oordopjes van goede kwaliteit en een mooie prijs kun je terecht bij Rolfstone. Zij zijn een Nederlandse organisatie die wireless earbuds verkopen. Lees meer over wat er zo bijzonder is aan wireless earbuds van Rolfstone. 

Wireless earbuds met handige functionaliteiten

Naast dat het een groot voordeel is dat je geen kabels meer hebt, hebben draadloze oordopjes van Rolfstone meerdere voordelen. Zo kun je door de touch functie op de wireless earbuds makkelijk geluid bedienen zonder je telefoon te ontgrendelen. Hiermee kun je nummers overslaan, een gesprek opnemen of het volume harder of zachter zetten. Daarnaast zijn de oordopjes zweet- en waterbestendig. Wil jij dus een goede work-out gaan doen en daarbij de leukste beats luisteren? Dan hoef jij je geen zorgen te maken dat de oordopjes kapot gaan. 

Active Noise Cancelling voor rust en concentratie

Heb je wel eens van noise cancelling gehoord? Dit is een techniek in oordopjes of koptelefoons waarmee omgevingsgeluiden worden uitgeschakeld, zodat je helemaal afgezonderd wordt. In de variant wireless earbuds Rolfstone Luna is deze functie aanwezig en wordt dit ANC (Active Noise Cancelling) genoemd. Geluiden tot 25 decibel kunnen met ANC worden beperkt. Daarentegen is er ook het tegenovergestelde mogelijk: juist wel omgevingsgeluiden horen. Dit wordt ook wel de ambient mode genoemd. Door deze functie in te schakelen hoor je omgevingsgeluiden dus extra goed. Dit is bijvoorbeeld handig als je op de fiets zit en in een drukke omgeving bent. Als je dan je earbuds in hebt, kun je door 

de muziek heen nog wel geluiden van bijvoorbeeld auto’s of fietsers horen en kun je gerust op je fiets stappen. 

Wireless earbuds gebruiken tijdens sporten

Wat kan er niet ontbreken tijdens jouw workout? Goede muziek natuurlijk. Dit geeft altijd weer extra motivatie om net even een stapje extra te zetten. Daarom heeft Rolfstone ook speciale sport earbuds gemaakt. Deze worden de Nova Sport oordopjes genoemd, en blijven optimaal zitten wanneer je aan het sporten bent. Dit model is ook zweet- en waterbestendig, en is daarnaast extra robuust. Dit zorgt ervoor dat dit product lang mee gaat. Daarnaast zit er in deze oordopjes ook een functie waardoor je de bass extra goed hoort. Hierdoor kun je tijdens jouw sportsessie de muziek nog beter voelen. Knallen maar in de sportschool.

Hoe kom je aan deze oordopjes?

De producten van Rolfstone zijn via verschillende kanalen te koop. Wel hebben ze dit ingeperkt, omdat ze het liefst zonder tussenhandelaar werken. Je kunt de wireless earbuds kopen via de eigen site van Rolfstone. Hier kun je ook meteen in contact komen met de klantenservice mocht je vragen of opmerkingen hebben. Dit kan via Facebook, WhatsApp, bellen of Instagram. Daarnaast kun je de producten van Rolfstone ook kopen op Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *